Жителі Ірпеня привітали канал “Погляд” з Всесвітнім днем макарона

Жителі міста Ірпінь привітали телеканал “Погляд” зі Всесвітнім днем макарона, який відзначається щорічно 25 жовтня. Активісти вимагали, що власник телеканалу, скандальновідомий забудовник Лісової Бучі Олексій Зіневич припинив вішати ірпінчанам на вуха “лапшу та макарони”.

Учасники акції принесли каструлю щойно приготовлених макаронів та висипали їх на вході до офісу власника телеканалу, якого в Ірпені та Приірпінні називають “Льоша Зіна”.

Телеканал “Погляд” називають “чорним телебаченням”, яке постійно робить сюжети, що Ірпінь є поганим містом і що тут не варто жити.

“Погляд” неодноразово звинувачували у брехні та маніпуляції. Зокрема, у поширенні маніпулятивної інформації “Погляд” звинувачувала Ірпінська рада АТО та місцева зоозахисниця Ірина Мурга.

Окрім телеканалу “Погляд”, Олексію Зіневичу належить інтернет-провайдер “Бест”. За вказівкою Зіневича, “Бест” неодноразово здійснював тиск на свободу слова, блокуючи своїм користувачам доступ до незручних Зіневичу сайтів.

Сам Зіневич є фігурантом десятків кримінальних проваджень і відомий тим, що отримав на підставних осіб (працівників своєї компанії, коханку та її сестру) 1,6 га землі в Лісовій Бучі. За словами бучанського депутата Олександра Тамможнього, цією землею мер Бучі Анатолій Федорук розрахувався із Зіневичем за позитивні сюжети на каналі “Погляд”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.