Для отримання земельних ділянок у Лісовій Бучі Зіневич використав своїх підлеглих

Для отримання чотирьох ділянок у Лісовій Бучі у 2015 році власник провайдера Бест Олексій Зіневич використав своїх підлеглих. Саме працівники компанії “Бест” стали підставними особами для оформлення землі. Цього року таку ж схему повторюють, але зараз окрім працівників “Бесту” підставними особами Зіневич обрав працівниць свого туристичного агентства “Mint Travel”.

“Ця історія розпочалась в кінці 2015 року. Я тоді працював директором лінійної частини будівництва кабельних ліній компанії “Бест”. Мене викликав директор Олексій Зіневич і розповів про те, що він домовився в Бучайській мерії про виділення землі. Просив один участок оформити на себе. Я потім повинен був переписати його на директора. За це він запропонував 10 тис гривень”, – розповів Бабенко.

За словами Артема Бабенка, те саме Зіневич запропонував ще трьом працівникам Бесту – Протасу Андрію, Королькову Артему та Тетяні Остапчук.

Згодом саме ці підставні особи, які навіть не проживали у Бучі, рішенням Бучанської міськради отримали по 10 соток елітної землі на вулицях Грибоєдова та Ганни Барвінок.  А 12 липня 2018 року – всі вони водночас подарували свої ділянки сестрі Олексія Зіневича – Наталії.

Цього року таку ж схему повторили. 28 листопада бучанські депутати дали дозвіл на розробку проекту землеустрою на три ділянки наближеним до Зіневича особам – бухгалтеру Бесту Наталіії Поліщук, партнерці Зіневича по бізнесу Наталії Лисаченко та її сестрі Анастасії. Цікаво, що саме ці три ділянки розташовані поміж семи уже оформлених на родину Зіневичів ділянок. І разом з іншими охоплюють гектар землі Лісової Бучі. І це в той час, коли багатодітні родини Бучі чекають хоча б на одну ділянку роками.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.