АТОвець звинуватив “Погляд” у брехні та маніпуляції


Учасник Антитерористичної операції Антон Головенко звинуватив інформаційну агенцію “Погляд” у відвертій брехні та маніпуляції. Зокрема, агенція напередодні флешмобу “Кава разом з Шевченком” минулого року випустила газету з образами щодо учасників заходу і намагалися всіляко скасувати захід.

Як відомо, рівно рік тому напередодні Дня Соборності в Ірпені пройшов флешмоб “Кава разом з Шевченком”, присвячений цьому святу. Мешканці міста зібралися біля пам’ятника Тарасу Шевченку, щоб за філіжанкою гарячої кави поспілкуватися, познайомитися ближче, обговорити питання, що найбільше турбують. “Нас підтримали спортивні клуби, кав’ярні, салони краси …Були конкурси, вірші, танці, сміх і багато спілкування на свіжому повітрі з кавою в руках. Особисто я впевнений, що такі заходи нам вкрай необхідні для збереження цілістності нашої держави!!!”, – повідомив Головенко.

“Але не можу не згадати як місцеві “активісти” та місцева опозиція почала всіляко боротись проти нашого заходу, використовуючи брехню та маніпуляцію, намагалися скасувати захід! Честно кажучи я тоді був в шоці… Що можна було побачити поганого в нашому заході, де головні тезиси були – в Єдності Сила !?!?? Пан Зіневич випустив газету “Погляд” в кількості 75000 примірників з образами на учасників флешмобу … Але захід відбувся. Ми зробили свій внесок в розбудову нашої держави ! А що до цих пір зробив для об’єднання громади Зіневич, який має власну телекомпанію та інформаційну газету, я так і не побачив”, – заявив Головенко.

Як відомо, це не перше звинувачення на адресу інформаційної агенції. Нещодавно керівник Громадської організації  “Animals in Law” Ірина Мурга звинуватила інформаційну агенцію “Погляд” у психологічній травлі і маніпуляціях. Після інтерв’ю “Погляду” зоозахисниця заявила, що журналісти порушують професійну етику, готують замовні матеріали і задають підготовлені наперед питання, націлені на конкретний результат.

Крім цього, начальник відділу культури, національностей та релігій Євгенія Антонюк спростувала інформацію каналу “Погляд” щодо забудови міського будинку культури. За її словами,  під сюжетом на сторінці інформаційного ресурсу почали зникати її коментарі.

Агенція також опублікувала недостовірну інформацію, яка вводить в оману читача, відносно ситуації з автозаправкою в Ірпені. Утім, журналісти помилково звинуватили у надзвичайній ситуації компанію, яка не має жодного відношення до згаданої будівлі.

У зв’язку з цим, колективи успішних комунальних підприємств відмовляються працювати з інформагенцією.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.