Жителі Ірпеня: агенція “Погляд” є заручником бажань Зіневича

Журналісти інформаційної агенції “Погляд”, власником якої є скандальновідомий Олексій Зіневич, стали заручниками так званої “редакційної політики”, а по факту бажань її власника. Так відреагувала на замовні статті інформагенції щодо ремонту інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні жителька міста Валентина Ситник.

“Обідка… Не за рідну партію, Фонд Порошенка та друзів, які передали ІМЛ дуже важливі прилади. Шкода журналістів “Погляду”, вважаю це один з найкращих регіональних інформаційних проєктів. Там працюють професіонали. І ось знову приклад, коли класні фахівці стають заручниками так званої “редакційної політики”, а по факту хотєлок хазяїна”, – написала у соцмережі Валентина Ситник.

Ірпінчанка зазначила, що за стандартами журналістики, керуючись інтересами громади, “Погляд” кожного дня мав би висвітлювати ремонт інфекційого відділення Ірпінської лікарні. “Потрібно писати про усіх, хто долучився з допомогою, щоб благодійники в чергу вишиковувалися. А по факту їх примушують плювати отруйною слиною”, – заявила жителька Ірпеня.

“Ремонтувати інфекційне відділення треба було вже 15 років тому. Так, місцева влада накосячила. Вам стане легше якщо ви 100 разів це повторите? Що тепер важливіше кидатися гівняшками чи разом виправляти ситуацію? Питання цілком риторичні. Нумо переживімо цей карантин, дійдемо до виборів там з’ясуємо стосунки”, – додала Валентина Ситник.

Телеканал “Погляд” називають “чорним телебаченням”, яке постійно робить сюжети, що Ірпінь є поганим містом і що тут не варто жити.

“Погляд” неодноразово звинувачували у брехні та маніпуляції. Зокрема, у поширенні маніпулятивної інформації “Погляд” звинувачувала Ірпінська рада АТО та місцева зоозахисниця Ірина Мурга.

Окрім телеканалу “Погляд”, Олексію Зіневичу належить інтернет-провайдер “Бест”. За вказівкою Зіневича, “Бест” неодноразово здійснював тиск на свободу слова, блокуючи своїм користувачам доступ до незручних Зіневичу сайтів. 

Сам Зіневич є фігурантом десятків кримінальних проваджень і відомий тим, що отримав на підставних осіб (працівників своєї компанії, коханку та її сестру) 1,6 га землі в Лісовій Бучі. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.