Володимир Карплюк попередив про чергові провокації проти нього

Лідер партії”Нові обличчя” Володимир Карплюк заявив про підготовку політичними опонентами низки провокацій проти нього. Про це йдеться у відеозверненні політика, яке він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

“Термінове повідомлення для виборців 95-го виборчого округу. Зі штабу опонентів нам надали інформацію про те, що готуються провокації проти кандидата Карплюка. Зокрема, це роздача пайків із простроченими продуктами малозабезпеченим людям. Там мають бути тухлі яйця, зіпсовані консерви. Прошу всіх свідомих громадян інформувати, якщо ви будете виявляти такі речі”, – зазначив Володимир Карплюк.

Крім того, провокатори збирають людей, обіцяючи, що Карплюк роздаватиме їм по тисячі гривень. “Само собою, на ці зустрічі ніхто не приходить. Таким чином, з’являється хвиля негативу проти кандидата. Це теж є провокацією, і також просимо про це повідомляти”, – зазначив лідер “Нових облич”.

Він також заявив, що в найближчий період очікуються спрямовані проти нього телепередачі й “десятки тонн негативного матеріалу, який уже заполонив виборчий округ – уже десятками й сотнями тисяч це розповсюджується по скриньках”.

Як відомо, за кандидата в народні депутати по 95-му округу Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс” серед 1000 респондентів 95-го округу з 1 по 4 липня 2019 року методом “face-to-face“.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.