Володимир Карплюк розвіяв фейки про себе

Фото – Олег Гриб

Секс-скандал, привласнення пам’ятника Шевченка, приналежність до “регіоналів”. Сьогодні інтернет-видання випустили багато фейкових новин про лідера партії “Нові обличчя” Володимира Карплюка, який одразу ж їх спростував.

“Сьогодні зранку прочитав про себе багато нового. Наприклад, що я планую забрати пам’ятник Шевченка з Центральної площі в Ірпені собі додому)) Також зараз модні секс-скандали, то й мене вирішили якось до цієї теми прив’язати: написали текст з заголовком про сексуальні домагання і прикріпили фото депутаток Бучанської міської ради й поетеси Юлії Бережко-Камінської. Прошу вибачення у людей, яких безсовісно втягують у чорну піар-кампанію проти мене”, – заявив Карплюк.

За його словами, такі дії пов’язані з нещодавно оприлюдненим рейтингом, де очільник Нових облич випереджає більше, ніж на 20% найближчого опонента. “Мої опоненти сходять з розуму і опускаються на саме дно, бо учора був опублікований рейтинг кандидатів по 95-му округу. Свого найближчого конкурента я випереджаю більше, ніж на 20%. Тому очікуйте ще більшого маразму проти мене, бо у моїх опонентів немає ні розуму, ні совісті, ні гідності! Вірю, що ця чорнуха опинеться у смітниках, а не у наших з вами головах! Дякую своїм рідним, друзям, своїй команді за підтримку! Все буде добре!”, – додав Володимир Карплюк.

СЕКС-ГІГАНТ, ВКРАВ ШЕВЧЕНКА ТА ІНШИЙ ЧОРНИЙ ПІАР ПРОТИ КАРПЛЮКА!

Сьогодні зранку прочитав про себе багато нового. Наприклад, що я планую забрати пам’ятник Шевченка з Центральної площі в Ірпені собі додому)) Також зараз модні секс-скандали, то й мене вирішили якось до цієї теми прив’язати: написали текст з заголовком про сексуальні домагання і прикріпили фото депутаток Бучанської міської ради й поетеси Юлії Бережко-Камінської. Прошу вибачення у людей, яких безсовісно втягують у чорну піар-кампанію проти мене.Мої опоненти сходять з розуму і опускаються на саме дно, бо учора був опублікований рейтинг кандидатів по 95-му округу. Свого найближчого конкурента я випереджаю більше, ніж на 20%. Тому очікуйте ще більшого маразму проти мене, бо у моїх опонентів немає ні розуму, ні совісті, ні гідності! Вірю, що ця чорнуха опинеться у смітниках, а не у наших з вами головах!Дякую своїм рідним, друзям, своїй команді за підтримку! Все буде добре!#Карплюк #вибори #95округ #Ірпінь #Боярка #Вишневе #Гостомель #Ворзель #Коцюбинське #КиєвоСвятошинський #Київщина #Україна #МихайлівкаРубежівка #Білогородка #чорнийпіар

Gepostet von Володимир Карплюк am Mittwoch, 10. Juli 2019
Bookmark the permalink.

Comments are closed.