В Ірпені “активіста” хочуть виселити з міста

Нещодавно в одній із груп у соцмережі Facebook провели опитування ” Євген Мельничук – це аферист і провокатор чи щирий борець за правду?”. Серед варіантів відповідей було виселення його з міста або надання почесного громадянина Ірпеня. 

Інтернет-користувачі проголосували за виселення Мельничука. Це опитування жваво обговорювали в соцмережі, мовляв за те, що він збурює скандали та протистояння в Ірпені, його однозначно потрібно виселяти. 

Про те, що Мельничук блокує проведення різних заходів, створює перешкоди у діяльності місцевих органів, знають всі, адже він робить це на публіку. І ніяких позитивних результатів такі дії громаді Ірпеня не приносять. На думку голови фракції “Нові обличчя” Ірпінської міської ради Максима Плешка, слово “активіст” зараз має інший сенс. “В Україні слово “активіст” потроху перетворюється на матюк. Це є негативним соціальним процесом”, – написав Плешко. 

Як відомо, “активіст” брав участь у проплачених акціях проти будівництва житлового комплексу “Єсенін”, де 25 квартир мають отримати учасники АТО. Крім того, “активіст” фігурував у кримінальному провадженні щодо незаконного видобутку та транспортування бурштину.

Також Мельничук блокував реконструкцію центральної площі в Ірпені, яка тепер стала найбільшою окрасою міста, територією, де тисячі людей відпочивають та проводять фотосесії. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.