Активіст насправді контрабандист!

Сьогодні працівники Служби безпеки України затримали ірпінського «активіста» Євгенія Мельничука. Він намагався вивезти закордон оброблений янтар цінної породи.

img_0836 (1)

“Коштовне каміння 34-річний контрабандист перевозив маршрутним таксі з Рівного до Києва. За попередніми оцінками експертів, ринкова вартість цієї партії складає понад один мільйон гривень. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 198 (придбання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) та ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії”, – повідомляє прес-служба СБУ.
Як відомо, на Рівненщині та Житомирщині копачі та перекупники бурштину знищили десятки тисяч гектарів лісу. Це знаково, адже на Приірпінні Мельничук надто активно займався саме “охороною лісу та зелених насаджень”, “боровся за права громади” проти” злочинного режиму Карплюка і його банди”.

Мельничук-2

Як ми вже повідомляли раніше, Мельничук завжди наголошував на своїй чесності, законослухняності і прозорості дій. Хоча насправді, в Криму в 2012 році він фігурував у кримінальній справі як керівник фірми за привласнення понад 80 тисяч гривень, які були виділені Головним управлінням ЖКГ Севастополя з депутатського фонду на встановлення дитячого майданчика.

Варто також наголосити, що саме Мельничук часто з’являється поряд з Ольгою Матюшиною і Федорів на різних подіях в Коцюбинському. Зокрема, був постійно на так званій сцені на віче в Коцюбинському.

Виникає запитання: чи насправді “народна активістка” Матюшина та “зірка” журналістських розслідувань Ірина Федорів не знали про підозріле минуле та гниле сучасне свого товариша? Запитання мабуть риторичне….
12973182_10153798453219475_6916715867348429886_o

Справа Мельничук  – янтарний контрабандист – зліва Єременко, якого підозрюють в розхитуванні внутрішньої ситуації в Україні на користь ФСБ. Посередині “Народна активістка” – екс-голова Коцюбинського Матюшина та політтехнолог Федорів.

Читайте також: “Мельничук – громадський активіст чи аферист?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.