Мельничук – громадський активіст чи аферист?

Близько року тому в Ірпені з’явився переселенець з Криму Євген Мельничук, який одразу зайнявся активною громадською роботою. Він послідовно і нещадно “боровся за права громади” проти “злочинного режиму Карплюка і його банди”. Балотувався на мера Ірпеня і називав себе єдиним кандидатом від громади. Всього на виборах за Мельничука проголосувало трохи більше 100 людей на весь Ірпінь.

Мельничук завжди наголошує на своїй чесності, законослухняності і прозорості дій. Хоча насправді, в Криму в 2012 році він фігурував у кримінальній справі як керівник фірми за привласнення понад 80 тисяч гривень, які були виділені Головним управлінням ЖКГ Севастополя з депутатського фонду на встановлення дитячого майданчика.

В Ірпені епіцентром боротьби Мельничука проти “злочинів” Карплюка став будівельний майданчик на Єсеніна, де передбачено виділення 25 квартир для учасників АТО.

12 грудня 2015 року він організував і провів протестний флеш-моб з носінням труни із розп’яттям, похованням залишків вирубаного лісу на Єсеніна, що виглядає як відверте богохульство.

На відео чітко видно і чути, як Мельничук обговорює фінансові питання з одним із так званих активістів на Єсеніна та видає йому гроші.

Хто такий Євген Мельничук: громадський активіст чи громадський аферист? Хай кожен відповість для себе сам.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.