В Ірпені аферист почубився з АТОшником

Громадський аферист Євген Мельничук, який постійно збурює скандали та протистояння в Ірпені, почубився з учасником АТО, голови Спілки учасників АТО м. Ірпеня Антоном Головенком.

Подія сталася під час засідання Громадської ради у вівторок. Мельничук, як завжди на всіх подіях, намагався створити хаос, вступав в неадекватні перепалки. Все закінчилося тим, що він обізвав Героя АТО свинею. Той підійшов до Мельничука, підняв його і кинув його об землю. Мельничук розсік брову, дуже довго знімав себе на камеру, одразу викликав поліцію, та почав з цієї ситуації робити шоу. 

Як відомо, Мельничук брав участь у проплачених акціях проти будівництва житлового комплексу “Єсенін”, де 25 квартир мають отримати учасники АТО. Крім того, він фігурував у кримінальному провадженні щодо незаконного видобутку та транспортування бурштину.

Також Мельничук блокував реконструкцію центральної площі в Ірпені, яка тепер стала найбільшою окрасою міста, територією, де тисячі людей відпочивають, проводять фотосесії.

Крім цього, на засідання Громадської ради прийшло четверо сусідів Мельничука. “Активіст” купив частину будинку, вийшов за свої межі, поламав паркани, комунікації, внаслідок чого люди довго були без газу та опалення.

Сусіди добиваються правди від правоохоронних органів вже кілька років, але ні суди, ні поліція не хочуть зв’язуватись з Мельничуком. Відтак люди хотіли виступити на Громадській раді донести до відома всіх те, як Мельничук притискає людей. Тому те, що він спровокував таку ситуацію, – одна з причин відвдення уваги від тієї несправедливості, яку він спричинив усім сусідам. 

Відомо, що Євген Мельничук під час захоплення Криму переселився в Ірпінь. В Криму в 2012 році він фігурував у кримінальній справі як керівник фірми за привласнення понад 80 тисяч гривень, які були виділені Головним управлінням ЖКГ Севастополя з депутатського фонду на встановлення дитячого майданчика. Одружений, має 5 дітей, офіційно ніде не працює. Також є інформація, що його фінансують різні політичні групи, які працюють проти іміджу Ірпеня.

Більше про підривну та провокаторську діяльність Мельничука читайте у статті “Мельничук – громадський активіст чи аферист?”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.