Телеглядачі про участь Матюшиної у “Нових лідерах”: вона викликає блювотний рефлекс

Екс-голова Коцюбинського Ольга Матюшина викликає у телеглядачів програми “Нові лідери” неприємний післясмак і навіть блювотний рефлекс. Також вона вміє добре маніпулювати людьми. Такими враженнями глядачі поділились у соцмережі. 

“Ось що говорять про Матюшину в фб в програмі нові лідери. Люди з екрану телевізора побачили, що це за лайно. Одним словом – маніпулятор, до якого є тільки блювотний рефлекс, – пише у соцмережі користувачка Катерина Семенченко.

 

Як ми повідомляли, мешканці Коцюбинського впевнені, що Ольга Матюшина ганьбить проект “Нові лідери”. Адже вона – фігурант багатьох кримінальних проваджень.

Як відомо, сьогодні поліція та прокуратура розслідує кримінальні провадження щодо порушення Матюшиною закону. Серед них – нанесення тілесних ушкоджень Людмилі Узерчук, втручання у господарську діяльність УЖКГ “Біличі”, зловживання владою або службовим становищем, самоправство, підробка рішення 1 сесії Коцюбинської селищної ради, викрадення телефону Пушанка П.П., невиконання судового рішення щодо поновлення на посаді Зінкевича О.П. та інші.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.