У провадженні правоохоронних органів 5 справ проти Матюшиної

Одразу у п’яти кримінальних провадженнях на сьогодні фігурує ім’я селищного голови Ольги Матюшиної. Усіх їх вона встигла накопичити за останніх півтора роки.

Зокрема, Ольга Матюшина гальмує виконання ухвали суду, яка зобов’язує її повернути Олексія Зінкевича до керівництва Управлінням житлово-комунального господарства “Біличі” у селищі Коцюбинське. Нагадаємо, що 28 вересня Ольга Матюшина незаконним одноосібним рішенням, не узгодивши дане питання із депутатами селищної ради, звільнила Олексія Зінкевича. Після цього, протягом місяця Ольга Матюшина встигла призначити двох нових керівників. Спочатку ним став земляк Матюшиної із Донеччини Слюсарєв Р.С, а днями у державному реєстрі з’явилося прізвище нового начальника УЖКГ “Біличі” Олійника А.В. Такі заміни пов’язують із нещасним випадком, що трапився із електриком Управління, який був оформлений на роботу із серйозними порушеннями. 

Крім цього, Ірпінський відділком поліції розслідується справа щодо викрадення мобільного телефону П.П. Пушанка, який голова незаконно відібрала під час наради. Причини такої поведінки Матюшиної досі невідомі. Зазначимо, що телефон вона до цих пір не повернула.

Також Матюшина підробила рішення першої сесії, під час якої вона фактично сама себе визнала керівником селища. Голосування за поставлені питання не було. Після сесії виявилось, що  Матюшина внесена до держреєстру як голова селища. 

Ольга Матюшина фігурує у кримінальному провадженні щодо втручання в господарську діяльність УЖКГ “Біличі”. Селищний голова одноосібно призначила заступником депутата селищної ради із свого оточення Олександру Куцан, яка повинна проводити перевірки комунального підприємства, хоча не має таких повноважень. 

Крім цього, Матюшина засвітилась і при нанесенні тілесних ушкоджень. Під час сесії 8 квітня 2016 року вона вдарила депутата місцевої ради металевим мікрофоном по голові та вчепилася у волосся. Таким чином Матюшина хотіла втриматися на посаді: намагалася знищити бюлетені, якими селищна рада проголосувала за припинення її повноважень.

За півтора роки правоохоронці не притягли Ольгу Матюшину до відповідальності за жодним із проваджень. Крім того, вони гальмують процес розслідування кримінальних правопорушень, вчинених головою селищної ради Коцюбинського Ольгою Матюшиною. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.