Сьогодні губернатор Київщини зустрівся з громадою Коцюбинського

Сьогодні, 7 листопада, голова Київської обласної державної адміністрації  Олександр Терещук  зустрівся з громадою Коцюбинського, де ще на початок листопада не був розпочатий опалювальний сезон.  І тільки в результаті активної взаємодії керівництва області з депутатською більшістю у Коцюбинській селищній раді та новим керівництвом напередодні в оселі та установи селища пішло тепло. Про це повідомляється на офіційному сайті КОДА.

“Ще вчора у ваших домівках і соціальних установах не було тепла.  Питання вирішено дуже швидко. І це завдяки – діалогу між депутатами селища та владою”, – сказав Олександр Терещук. Також він окремо подякував керівництву регіональної газової компанії “Київоблгаз” за участь у вирішенні проблеми.

“У мене є завдання, поставлене Президентом. І я його виконую”, – наголосив Олександр Терещук, говорячи про  важливість питання тепла.

Читайте також: На сесії Коцюбинської селищної ради прийняли ряд важливих рішень

Голова КОДА підкреслив, що господарські питання не треба змішувати з політичними і  громада не повинна бути заручницею політичних амбіцій. “Що по господарству – моє і ваше. Щодо політики – питання політиків”, – додав голова КОДА.

Крім  питань житлово-комунальної сфери, голова КОДА Олександр Терещук  обговорив з громадою Коцюбинського питання медицини, громадського транспорту, безпеки та відповів на питання місцевих мешканців.

Як ми повідомляли, вчора НАК “Нафтогаз” дав ліміти на газ для Коцюбинського і в селищі завдяки співпраці з обласною владою з‘явилося тепло.

Жителі Коцюбинського та депутати селищної ради висловили вдячність Олександру Терещуку за те, що йому вдалося донести до Президента України проблемні питання, які одразу по завданню керівництва держави було вирішено.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.