Коцюбинське потрібне Києву для забудови Біличанського лісу, – Слюсаренко

Коцюбинське потрібне Києву для забудови Біличанського лісу. Це і є головним мотивом, чому мер Києва Віталій Кличко підтримав столичних забудовників, які бачать висотки замість лісу. Про це розповів член виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради Богдан Слюсаренко.

“Раніше ми просто припускали, але … Вчора ми отримали достовірне підтвердження, що скандальна журналістка Ірина Федорів лобіює приєднання Коцюбинського до Києва не на “голому ентузіазмі”. Нам повідомили, що вона зараз системно отримує гроші від столичних забудовників. Зокрема, вона постійно зустрічається з нардепом Вадимом Столаром і скандальним забудовником Максимом Микитасем”, – зазначив Слюсаренко.

За його словами, ці впливові в столичному регіоні особи помилилися з вибором лобіста окупації і подальшої забудови Біличанського лісу. Адже Ірина Федорів уже остаточно втратила авторитет в громади Коцюбинського. Ні для кого не секрет, що Федорів є лауреатом медійної антипремії “Унітаз року” та увійшла в топ-5 журналістом, які споганили честь своєї професії. Чого вартий тільки один скандал з квартирою, покупку якої Федорів задекларувала за 59 доларів за метр квадратний. Крім цього, через свій ФОП Ірина Федорів відмила мільйони гривень грошей міжнародних грантових фондів. Ось такий лобіст окупації Коцюбинського.

Разом з Федорів в цій темі не безкоштовно працює і колишня селищна голова Ольга Матюшина. Вона програла суд і не змогла відновитися на посаді. Раніше в судах її захищав Луценко, Кононенко і Червакова – адже Матюшина була членом партії “Блок Петра Порошенка” Солідарність”. “Тепер Матюшина вдає з себе прихильника приєднання до Києва. Але замість цих дурниць раджу Матюшиній прийти на допити в прокуратуру Ірпеня. Там зараз новий молодий керівник – прокурор Максим Роговенко, і він доведе справи Матюшиної до суду, і вона обов’язково сяде за ґрати. Разом зі збіглим в Мексику директором компанії “Світ Агрос” Мертвяченком, з яким вона розікрала гроші селищного бюджету, виділені на ремонт даху будинку культури та на будівництво стадіону”, – додав Богдан Слюсаренко.

“Для Федорів і Матюшиної приєднання Коцюбинського до столиці – виключно бізнес-проект. Вони настільки цинічні, що втягнули в це навіть кількох народних депутатів. Зіграли в сліпу. Але громада Коцюбинського проти цієї затії і більшість жителів виступають за самостійність селища. Народні обранці, ошукані Федорів, повинні розуміти, що жителі Коцюбинського не пробачать їм історії з Києвом. Адже це ж логічно, що в нашому селищі ми не хочемо бачити столичний цвинтар або сміттєвий полігон”, – підсумував Слюсаренко.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram! 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.