Приєднання Коцюбинського до Києва лобіює “Унітаз Року”

Лауреат журналістської антипремії “Унітаз Року” Ірина Федорів лобіює приєднання Коцюбинського до Києва. Скандально відома журналістка у своїй статті на “Українській Правді” заявляє, що Міністерство розвитку громад “ігнорує волю громади Коцюбинського й інфраструктурну доцільність”.

“Коцюбинське – це спальний мікрорайон Києва, де люди їздять на роботу в столицю і там залишають податки. Тут нема бюджетотворчих підприємств, як в Гостомелі. А треба утримувати амбулаторію, два садки, школу, ліцей, бібліотеку, Будинок культури і відродити стаціонар, який торік закрили”, – пише Федорів.

У підтримку своєї думки чорна піарщиця наводить результати громадських слухань та результати соцопитувань, які буцімто свідчать, що більшість жителів Коцюбинського підтримують позицію приєднання до Києва.

Нагадаємо, що так звані “громадські слухання” щодо приєднання Коцюбинського до Києва відбулися у березні 2018 року. Вони проводились без секретаря та лічильної комісії, без відкритого голосування, протоколу та без жодного ухваленого рішення. Учасникам зібрання не видавали мандати для голосування, а вказували голосувати одразу – прямо у бланку для реєстрації. Таке голосування порівнювали із референдумом в Криму та виборах в ЛНР та ДНР.

Як відомо, Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії. 24 травня 2011 року вона зустрілася з кривавим Президентом Віктором Януковичем, після чого Федорів отримала нагороду з рук кума Януковича – наразі біглого екс-Генпрокурора Віктора Пшонки.

Попри те, що Федорів є координатором руху “Чесно” і перевіряє декларації політиків, вона сама опинилася в епіцентрі майнового скандалу, задекларувавши купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний. Пізніше вона визнала, що включила до декларації недостовірні дані, які стосуються вартості нерухомості. За її словами, вона “попутала номінальну і реальну вартість майна”

Читайте також: 10 фактів про Ірину Федорів

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.