Вчителька фізкультури з Ірпеня представлятиме місто на обласному етапі всеукраїнського конкурсу

В Ірпені пройшов міський тур всеукраїнського конкурсу “Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу”. Про це повідомляється на офіційній сторінці Управління освіти і науки Ірпінської міської ради у соцмережі.

Основними завданнями міського конкурсу було створення інформаційного банку даних кращого педагогічного досвіду вчителів фізичної культури Приірпіння, популяризація засад здорового способу життя та розвиток шкільного футболу як наймасовішого виду рухової активності учнів.

За результатами двох конкурсних уроків, що пройшли на базі Ірпінського ліцею №3, перемогу отримала Бесідовська Наталія Юріївна, вчитель фізичної культури Ірпінської ЗОШ №18! Лауреатами визнано Скрипленко Аліну Ярославівну, учителя фізичної культури Ірпінської СЗОШ №1 та Паламарчука Володимира Анатолійовича, учителя фізичної культури СЗОШ №12.

“Приємно відмітити, що всі учасники конкурсу є майстрами спорту, є прикладом для своїх вихованців і учні, з якими вони сьогодні працювали, підтвердили це своїми емоціями, старанням, неймовірним енергетичним позитивом! Бажаємо Наталії Юріївні гідно представити наше місто на обласному етапі конкурсу, що відбудеться в лютому 2020 року та поповнити цьогорічну скарбничку освітянських перемог на конкурсах педагогічної майстерності!”, – йдеться у повідомленні.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram! 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.