Зіневича зрівняли з російським пропагандистом Дмітрієм Кісєльовим

В інтернеті висміяли сюжети каналу «Погляд», який роками займається чорним піаром міста Ірпінь. Активісти порівняли власника каналу «Погляд» Олексія Зіневича з російським пропагандистом Дмітрієм Кісєльовим. Про це розповідають у телеграм-каналі «Активісти Ірпеня».

«Так само, як Кісєльов розповідає, що в Україні бандерівці їдять дітей, так і Зіневич розповідає страшилки про Ірпінь, при цьому в звичній для себе манері вилизує мера сусідньої Бучі», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, Олексія Зіневича неодноразово звинувачували у обмеженні свободи слова та блокуванні інтернет-сайтів засобів масової інформації через провайдера “Бест”. У 2016 році за наказом Олексія Зіневича для користувачів “Бесту” були заблоковані сайти “Зоря Приірпіння”, “Ірпінь онлайн”, “Правда Ірпеня” та офіційний ресурс Ірпінської міської ради. Під натиском громадськості Зіневич здався та був змушений розблокувати ресурси.

Проте у 2018 році “Бест” вдруге незаконно заблокував “Правду Ірпеня”. Сталося це після того, як сайт оприлюднив серію викривальних матеріалів щодо причетності Зіневича до дерибану землі та незаконної вирубки дерев у Лісовій Бучі. І тільки після публічних заяв громадських організацій, відповідних публікацій Інституту масової інформації та інтернет-видання “Детектор медіа”, сайт “Правду Ірпеня” розблокували.

Як повідомляє сайт “Моя Київщина”, за інформацією громадської організації “Інститут масової інформації”, охоронці Олексія Зіневича привселюдно нападали на журналістів під час проведення круглого столу щодо перспектив розвитку Ірпінського регіону. Звичайно, за винятком тих, хто на нього працює. Більше того, журналістів силою виганяли із зали.

Раніше голова Громадської ради учасників АТО Антон Головенко повідомив, що його рідних і близьких тероризували журналісти телеканалу “Погляд”. Вони приїздять до батьків і, за його словами, доводять їх до інсульту.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.