Володимир Карплюк вимагає відповіді від Києво-Святошинської та Ірпінської прокуратур

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк вимагає у прокуратури Ірпеня розповісти, чому гальмується розгляд справ, кримінальні провадження закриваються їх через день після відкриття, не розслідуються злочини про мільйонні збитки комунальному майну Ірпеня з боку місцевих провайдерів.

“Цього дня, 19 листопада 2012 року в Україні набув чинності новий Кримінально-процесуальний кодекс. Не даватиму оцінку глобальним особливостям законодавства. У мене лише декілька питань”, – зазначив Карплюк.

“Чому прокуратура Ірпеня дозволяє собі безкарно закривати кримінальні провадження через день після їх відкриття? І чому ніхто досі за це не поніс відповідальність? Чому Києво-Святошинський місцевий прокурор Юрій Дмитрунь дозволяє собі заяви про свої політичні вподобання та чому він дає оцінку роботі політичних партій? Це питання я вже офіційно задав керівництву Генеральної прокуратури і попросив перевірити роботу цього прокурорчика. Чому на Великій кільцевій дорозі (територія Києво-Святошинського району) стоять повії всі роки управління місцевою прокуратурою Юрій Дмитрунем? Якщо він цього не бачить, то навіщо нам “сліпий” прокурор? А якщо він про це знає, то чому він з цим не бореться? Чи в ККУ немає такої статті? Чому Києво-Святошинському та Ірпінська прокуратури не розслідують злочинів про мільйонні збитки комунальному майну Ірпеня з боку місцевих провайдерів? Бо впісюються від сюжетів на каналі того ж таки провайдера? То може Ваше місце на горшку, а не в прокуратурі? Чому місцева прокуратура роками не дає жодного результату по розкраданню бюджету селища Коцюбинське? Якщо Ви неспроможні – купіть віагру. Розум купіть та сміливість, але громада сподівається на результат! Згідно Кримінально-процесуального кодексу”, – додав Карплюк.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Карплюк розповів про тиск і вимагання зі сторони братів Луценків та районного прокурора. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.