Ірпінські поліцейські затримали чоловіка, який за одну годину вчиний два розбійні напади

До чергової служби Ірпінського відділу поліції надійшло повідомлення, що невстановлена особа в м. Ірпінь по вул. Гагаріна, предметом схожим на пістолет вчинила розбійний напад на місцеву жительку. Пізніше стало відомо, що цей чоловік причетний ще до одного злочину.

Про це повідомляє Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області на офіційній сторінці у соцмережі.

“18.11.2019 видався тяжким днем, як для деяких жителів міста так і для працівників поліції. До чергової служби Ірпінського ВП надійшло повідомлення, що невстановлена особа в м. Ірпінь по вул. Гагаріна, предметом схожим на пістолет вчинила розбійний напад на місцеву жительку”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, керівництво відділу задіяло всі наявні сили та засоби  з метою розкриття даного злочину.  Проведеними оперативно-розшуковими заходами, оперативним працівникам вдалося встановити особу злочинця, ним виявився місцевий житель м. Ірпеня, гр. К., 2000 р.н., раніше не судимий.

Під час невідкладних слідчих (розшукових) дій було проведено обшук за результатом якого було виявлено та вилучено предмети, а саме:
– телефон,
– предмет схожий на мисливський ніж
– предмет схожий на пістолет, гільзи від набоїв та предмет схожі на набої.

Також під час обшуку у розбійника виявлено “холодильник-парник”, який хлопець власноруч облаштував і вирощував там коноплю для власного вжитку.

“З метою перевірки на причетність гр. К. до іншого аналогічного злочину, який мав місце цього ж дня о 06 год, 05 хв, за адресою: м. Ірпінь, вул. Гуцала потерпілій було пред’явлено мобільний телефон, який став предметом посяганням, який остання впізнала.
На разі особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та тривають подальші слідчі (розшукові) дії з метою оголошення підозри гр. К.”, – повідомили поліцейські.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.