П’яний водій здійснив наїзд на працівника Муніципальної варти Ірпеня

В Ірпені п’яний водій здійснив наїзд на працівника Муніципальної варти на пішоходному переході. Про це повідомляють на офіційній сторінці Мунварти у соцмережі.

“12 листопада інспектори Муніципальної варти разом с представником Національної поліції слідкували за виконанням водіями правил дорожнього руху, а саме виконання вимоги знаку 3.21 “В’їзд заборонено”, встановленого поблизу Ірпінської ДПІ Ірпінського управління ГУ ДФС за адресою вул. Шевченка 2-А”, – йдеться у повідомленні.

О 13:08 водій автомобіля Daewoo Sens з номерним знаком 004-53КТ не виконав вимогу знаку 3.21 ПДР, на прохання інспекторів зупинитися відмовився це зробити, і, розвернувшись, поїхав по вулиці Шевченка вздовж Ірпінської міської ради. В цей момент один з працівників Муніципальної варти переходив дорогу на пішоходному переході навпроти центрального входу до міської ради. Не дивлячись на це, водій авто не зупинив рух, здійснивши наїзд на працівника МВ. Разом з підбігшими на допомогу інспекторами автомобіль вдалося зупинити, а водія — затримати.

Як повідомляється, він намагався втекти не просто так, адже трохи згодом, при перевірці поліцейськими вмісту алкоголю в крові чоловіка, алкотестер “Drager” видав цифру 2,44 проміле, при допустимому показнику в Україні 0,2 проміле. Працівниками поліції на порушника було складено 5 постанов — за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, за наїзд на пішохода, за відсутність документів на ТЗ, за порушення вимог знаку 3.21 ПДР, та за відсутність страхового полісу.

У Муніципальній варті нагадують, що сідаючи за кермо ви несете відповідальність не лише за своє життя, а в першу чергу за життя оточуючих.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.