“Територія спорту” відзначила річницю свого існування

1 вересня для Ірпеня стало жвавим і в спортивному житті молоді. Команда соціального проекту “Територія спорту” відзначили річницю свого існування і провели урочисті нагородження лідерам проекту у вигляді сувенірних атрибутів.

Головним гостем свята був багаторазовий і непереможний чемпіон світу, кумир молодого, спортивного покоління, гордість Ірпеня – Ярослав Амосов. Діючий спортсмен привітав засновників та членів Проекту, дав молоді мотивуючі настанови для командного духу і особистих перемог.

Олеся Олійник та Антон Звєрєв, як засновники Проекту, висловили слова подяки керівництву Ірпінської міської ради за постійну підтримку спортивного руху в Ірпені.

Далі захід продовжили святковим тренуванням на міському стадіоні “Чемпіон”.

Нагадаємо, що соціальний проект “Територія спорту” минулого року став срібним чемпіоном України серед кращих соціальних проектів за версію Social Projects Awards.

“За підрахунками протягом року безкоштовні тренування на “Території спорту” відвідало більше 2-х тисяч людей. Вважаю, що це чудовий результат, який говорить про цінність Проекту”, – відзначила засновниця Олеся Олійник.

Кожен охочий може долучитатися до команди і регулярно відвідувати тренування на безкоштовній основі. Слідкуйте за новинами та анонсами на сторінці Інстаграм Проекту.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.