“ТЕРИТОРІЯ СПОРТУ” – срібний чемпіон серед соціальних проектів України

Ірпінський соціальний проект за здоровий спосіб життя “ТЕРИТОРІЯ СПОРТУ” став срібним чемпіоном серед соціальних проектів України за версією Social Project Awards. Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

“Сьогодні в Одесі відбувається церемонія нагородження кращих соціальних проектів України за версією Social Project Awards. Учасники конкурсу подали понад 400 проектів з усієї України, які оцінювали 19 експертів України за різними сферами діяльності. І саме наша ірпінська молодь з соціальним проектом за здоровий спосіб життя “ТЕРИТОРІЯ СПОРТУ” стала срібним чемпіоном цього дійства”, – розповів Карплюк.

Засновником проекту є активний громадський діяч, мотиватор спортивного духу – Олеся Олійник, яка і забрала виборювану нагороду для Ірпеня.

Мета діяльності “Території спорту” – просування здорового способу життя серед широких мас; доступний спорт кожному шляхом безкоштовних тренувань та консультацій по збалансованому харчуванню.

“Ця команда переконує, що кожен повинен вірити у свої можливості! Подальший розвиток бачать у поширенні спортивного руху у всіх регіонах України, адже сьогодні їх підтримала уже молодь у столиці Австрії – Відні. Вітаю нашу молодь, яка на волонтерських засадах робить нашу громаду здоровішою!”, – підсумував Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.