В Ірпінському академічному ліцеї відсвяткували День знань

В Ірпінському академічному ліцеї Національного університету біоресурсів і природокористування України відсвяткували День знань.

“Пам’ятаю морозний день півроку тому, коли разом із фахівцями-однодумцями ми шукали шляхи вирішення дуже важливих задач – розширення мережі освітніх закладів, створення новітніх форматів навчання, підвищення якості освіти в Ірпені. І ось сьогодні маємо гарний результат тієї зустрічі – початок першого навчального року в Ірпінському академічному ліцеї Національного університету біоресурсів і природокористування України. Я щиро вітаю громаду з відкриттям нового ліцею і дякую усім партнерам, які долучилися до його створення. Щиро бажаю, щоб ліцеїсти відчували у цих стінах радість і турботу про себе, а вчителі – комфорт і повагу до себе”, – розповіла в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй.

За її словами, це не просто новий комунальний навчальний заклад у нашому місті. Це – абсолютно трендовий освітній заклад. Адже в ньому знайшли своє відображення основні тренди сучасності – екологія та інформаційні технології.

Варто зазначити, що в Ірпінському академічному ліцеї у 2019-2020 н.р. навчатиметься 330 учнів. Наповнюваність класів – до 30 осіб. У ліцеї працюють досвідчені вчителі. Заклад має достатню кількість класних аудиторій, два комп’ютерних класи, які повністю укомплектовані сучасним обладнанням, сучасне інтерактивне обладнання Camtouch, яке перетворює будь-яку поверхню на інтерактивну, три класи, які обладнанні сучасними мультимедійними проекторами, предметні кабінети-лабораторії фізики, хімії, біології. З нуля збудовано приміщення туалетної кімнати.

Структура 2019-2020 навчального року в ліцеї буде така: навчання розпочинається 2 вересня 2019 року і закінчується не пізніше 1 липня 2020 року. Навчальні заняття організовуються за семестровою системою: І семестр – з 2 вересня по 27 грудня 2019 року; ІІ семестр – з 13 січня по 29 травня 2020 року. Канікули: осінні – з 7 жовтня по 11 жовтня 2019 року; з 18 листопада по 22 листопада 2019 року; зимові – з 30 грудня 2019 року по 10 січня 2020 року; весняні – з 24 лютого по 28 лютого 2020 року; з 13 квітня по 17 квітня 2020 року.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.