Суд відмовив прокуратурі в застосуванні запобіжного заходу щодо керівника юрвідділу Ірпінської міськради , – ЗМІ

Міський суд Ірпеня відмовив Ірпінському відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури в задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу щодо начальника юридичного відділу міської ради Оксани Залужняк. 

Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV.

Як повідомляється, таке ж клопотання стосовно керуючого справами виконкому міськради Дмитра Негреші не розглядалося – суддя взяла самовідвід. 

Прокуратура ініціювала застосування запобіжного заходу щодо працівників Ірпінської міськради у вигляді особистого зобов’язання.

Нагадаємо, вчора ексмер Ірпеня, лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк повідомив, що прокуратура відкрила кримінальні провадження та вручила підозри Дмитрові Негреші й Оксані Залужняк у зв’язку з тим, що вони під час допиту відмовилися свідчити проти себе на підставі ст. 63 Конституції України. 

“Корумпований Києво-Святошинський “квартирний” прокурор Юрій Дмитрунь пішов війною на Конституцію України та права людини. Він звинувачує наших колег у тому, що вони скористалися своїм законним правом не давати свідчень щодо себе… Як бачимо, Дмитрунь вирішив, що він “над Конституцією”, – заявив Карплюк.

Він закликав усіх небайдужих прийти сьогодні до приміщення Ірпінського міського суду та підтримати працівників міської ради.   

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.