Карплюк: прокурор Дмитрунь має відсидіти за незаконне збагачення та кришування схем

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк вважає, що “бардак” в прокуратурі Ірпеня роками кришує Києво-Святошинський місцевий прокурор Юрій Дмитрунь і повинен понести за це відповідальність.

За словами голови Інвестради, прокурори прокуратури Ірпеня не надсилають повістки на його адресу та взагалі уникають його.

“22 січня я прибув до прокуратури Ірпеня, щоб з‘ясувати, чому прокурори не надсилають мені повістку на допит.
Вони не надіслали повістку на мою адресу, замість цього скинули її на меседжер What’sApp з невідомого номера моєму колишньому адвокату. Вотсапні прокурори призначили процесуальну дію на сьогодні на 10:00. Я з’явився вчасно. Побачивши мене, прокурори покинули власний кабінет. Колега прокурора повідомив мені, що мій прокурор на лікарняному і просто “зайшов на роботу забрати особисті речі”. Я попросив колегу прокурора виписати мені офіційну повістку на наступну процесуальну дію, втім, він відмовився це робити.
Учора я мав відлетіти на відпочинок, але через вотсапну повістку переніс свою поїздку і добросовісно з‘явився до прокуратури. Та, на жаль, прокурори так і не змогли мені вручити офіційну повістку”, – додав Карплюк.

https://www.facebook.com/watch/?v=156765652291902

Він зазначив, що такі дії в прокуратурі Ірпеня роками кришує Києво-Святошинський місцевий прокурор Юрій Дмитрунь. “І реформа прокуратури має початися з того, що Дмитрунь має відсидіти за незаконне збагачення та кришування схем”, – підсумував Володимир Карплюк.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.