Карплюк закликає ірпінців разом протидіяти незаконним діям прокуратури Ірпеня та Києво-Святошинського району

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк закликає ірпінців прийти до Ірпінського міського суду, щоб морально підтримати працівників Ірпінської міськради та висловити своє незадоволення незаконними діями прокуратури Ірпеня та Києво-Святошинського району. Відповідне відеозвернення до містян голова Інвестради виклав на своїй сторінці у соцмережі.

“Друзі, мені та команді “Нові Обличчя” потрібна Ваша підтримка. Підтримка у боротьбі з негідниками, які здійснюють шалений тиск на Ірпінську міську раду та команду партії “Нові Обличчя”. Завтра, у п’ятницю, 24 січня об 11:00 в Ірпінському міському суді (Ірпінь, вулиця Мінеральна, 7) відбудеться розгляд клопотання прокуратури про обрання міри запобіжного заходу працівникам Ірпінської міської ради”, – зазначив Карплюк.

За його словами, “корумпований Києво-Святошинський “квартирний” прокурор Юрій Дмитрунь пішов війною на Конституцію України та права людини.

“Він звинувачує наших колег у тому, що вони скористалися своїм законним правом не давати свідчень щодо себе. Це право гарантоване їм 63 статтею Конституції. Втім, як бачимо, Дмитрунь вирішив, що він “над Конституцією” і завтра намагатиметься покарати людей за те, що вони скористалися своїм конституційним правом”, – додав Володимир Карплюк.

“Прошу кожного з Вас завтра знайти можливість і прийти до Ірпінського міського суду, щоб морально підтримати наших колег та висловити своє незадоволення незаконними діями прокуратури Ірпеня та Києво-Святошинського району. Дякую кожному з Вас! До зустрічі на барикадах!”, – заявив голова Інвестради.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.