У мережі започаткували акцію проти приєднання Коцюбинського до Києва

Депутат Коцюбинської селищної ради Ігор Рожанський закликає мешканців селища розповідати власні історії свого Коцюбинського. У свою чергу, Рожанський розповів власну історію.

“Це селище для мене по-справжньому рідне. Саме тут познайомились мої батьки. працюючи на відомому в той час заводі “Теплозвукоізоляція”. Тут я народився і провів свою юність, щодня йдучи вулицею Бакала до ліцею №6. Саме тут я знайшов кращих друзів, які пройшли витримку часом. У студентські роки жив в гуртожитку на Меблевій. Згодом – одружився і вже молодою родиною переїхав у квартиру на Пономарьова. Саме в Коцюбинському, моя донечка пішла в дитячий садок. Тут, на рідному окрузі, вперше став депутатом. Все своє життя я живу тут, і щиро цим пишаюсь! Це МОЯ історія, і МОЄ селище. Я хочу жити тут і далі. Я проти, щоб завтра на карті нашої країни зник населений пункт “Коцюбинське”, автоматично ставши окраїною столиці.  Я хочу продовжувати свою історію в рідному селищі!”, – зазначив житель селища”, – заявив житель селища.

Як відомо, приєднання Коцюбинського до Києва лобіює лауреат журналістської антипремії “Унітаз Року” Ірина Федорів. Скандально відома журналістка у своїй статті на “Українській Правді” заявляє, що Міністерство розвитку громад “ігнорує волю громади Коцюбинського й інфраструктурну доцільність”.

У підтримку своєї думки чорна піарщиця наводить результати громадських слухань та результати соцопитувань, які буцімто свідчать, що більшість жителів Коцюбинського підтримують позицію приєднання до Києва.

Нагадаємо, що так звані “громадські слухання” щодо приєднання Коцюбинського до Києва відбулися у березні 2018 року. Вони проводились без секретаря та лічильної комісії, без відкритого голосування, протоколу та без жодного ухваленого рішення. Учасникам зібрання не видавали мандати для голосування, а вказували голосувати одразу – прямо у бланку для реєстрації. Таке голосування порівнювали із референдумом в Криму та виборах в ЛНР та ДНР.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.