Солодке місце Ірпеня

Вчора редакція «Правди Ірпеня» завітала до казкового кафе з солодкою назвою «Джем». Місце насправді виявилося дивовижне. Воно наповнене малесенькими баночками з найрізноманітнішим варенням, що господині варять тут за власними рецептами зі свіжих ягід і фруктів і без жодних домішок! Очі розбігаються: полуничне, малинове, сливове, персикове, вишневе, абрикосове… Вражають також баночки з оригінальним поєднанням: вітамінні коктейлі для тих, хто підхопив застуду, – ківі-лимон, еротична суміш – полуниця-банан та навіть кабачки – апельсин для найвибагливіших гурманів!

Ціни в меню демократичні: на 35-40 гривень можна випити будь-який чай і поласувати десертом. Смаколиків тут вистачає: кафе пропонує великий список свіжої домашньої випічки і навіть індійські ласощі! Крім солодощів, тут готують комплексні сніданки та обіди.

У «Джемі» надзвичайний інтер’єр – купа хенд-мейдових штучок і старих речей, що отримали нове життя. Складається враження, що ти відчинив бабусину скриню з різним крамом… Тут можна побачити старий велосипед, радянський самовар, вироби з дерева, різні картини, іграшки, прикраси. Багато речей можна купити за смішними цінами.

Завітати в кафе «Джем» можна за адресою: Ірпінь, вул. Університетська, 2-Г.

P.S. «Джем» підтримує серпневі «Дні натхнення»! Чекайте на смачні ласощі в парку Правика в серпні, або не чекайте, а завітайте у найсолодше місце Ірпеня вже сьогодні.

123

[nggallery id=37]

Bookmark the permalink.

Comments are closed.