В Ірпені облаштують долину тюльпанів!

Комунальне підприємство «Ірпіньзеленбуд» регулярно проводить роботи з формування клумб, ліквідації сухостою в місті тощо. Щорічно для створення квітників на зелених зонах Ірпеня використовується розсада квітів, вирощена озеленювачами «Ірпіньзеленбуду», а також декоративних рослин, які закуповують в інших організаціях на умовах тендеру.

Цього року озеленювачі в основному використовували розсаду, вирощену у власній теплиці. А для весняної висадки квітів наступного року планується закупити розсаду голландських тюльпанів. Про це повідомила очільниця КП «Ірпіньзеленбуд» Ольга Олійнич. За її словами, процес планування масштабної квіткової висадки потрібно розпочинати вже зараз: варто провести тендерні закупівлі, а восени підготувати площу для квіткової висадки.

Уже під час наради комунальники озвучили ряд пропозицій щодо розташування квіткової клумби в Ірпені, зокрема: була пропозиція – в парку «Перемога», при в’їзді в Ірпінь з боку мікрорайону Романівки (біля КП «Ірпіньводоканал») тощо. Наразі «Ірпіньзеленбуд» очікує пропозиції від ірпінчан щодо розміщення долини тюльпанів в Ірпені.

Джерело: http://imr.gov.ua

В Ірпені облаштують долину тюльпанів!

В Ірпені облаштують долину тюльпанів!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.