Третій екокультурний фестиваль «ЛісРук» пройде в Ірпені

NXxBWc503zEТворче об’єднання «Лісова Брама» – це група ініціативних творчих особистостей, які у березні 2012 року об`єдналися заради спільної мети – донести до громади Приірпіння цінності мистецтва та збереження довкілля.

Сьогодні молоді активісти (на чолі з Мариною Науменко) згуртованими зусиллями організували третій екокультурний фестиваль в Ірпені – «ЛісРук». Він відбудеться у вересні цього року. Фестиваль вже став своєрідною традицією збору з усіх куточків України творчих, екологічно мислячих людей, що цікавляться мистецтвом та особистим розвитком.

«ЛісРук», відповідно до концепції єдності людини з природою і оточуючими, проходить під відкритим небом серед мальовничої ірпінської природи в парку «Перемога», на території вільній від алкоголю та паління.

«Давайте усвідомлювати відповідальність один перед одним за свої вчинки! Природа – це наш дім. Отже, давайте дбайливо ставитися до нашого дому!» – говорить Марина Науменко.

У програмі фестивалю: численні виступи музичних гуртів, етно-колективів, солістів, хорів, танцювальні номери, театральні постанови, читання прози та поезії, виставка живопису, фотографії, хенд-мейд, майстер-класи з психології творчості, оздоровчих східних практик, рукоділля, лекції з екології, розважальна програма для малюків та навіть фаєр-шоу і екстрим-майданчик для поцінувачів гострих вражень.

Точна дата проведення фестивалю буде оголошена пізніше. Стежте за нашими анонсами.

1175123_565043056893461_945258959_n

Bookmark the permalink.

Comments are closed.