Ірина Федорів визнала внесення у декларацію недостовірних даних

Екс-журналістка, координатор руху “ЧЕСНО” та член Комісії з проведення оцінки корупційних ризиків у діяльності Київської міської ради Ірина Федорів визнала, що включила до декларації недостовірні дані, які стосуються вартості нерухомості. За її словами, вона “попутала номінальну і реальну вартість майна”. 

“З ціною на квартиру я дійсно помилилася. Вона коштувала дорожче. Я, на жаль, подивилася суму в акті, яка виявилася номінальною оцінкою, а не реальною вартістю”, – написала у соцмережі Федорів. 

Проте у соцмережі жителі Коцюбинського не повірили екс-журналістці. Мовляв коли  “Іру спалили”, вона намагається складати казки про свою невинуватість. Тому вони просять опублікувати фото документу, де вказана вартість майна. 

 

 

 Як відомо, Ірина Федорів у своїй декларації  за 2017 рік вказала, що 31 грудня 2017 року придбала квартиру під Києвом (смт. Коцюбинське) за 59 доларів США (1617 грн) за метр квадратний. Вказана вартість нерухомості не відповідає ринковій і, швидше за все, застосовувалася з метою ухилення від сплати податків. При цьому Ірина Федорів “відхрестилася” від свого чоловіка, батька своїх дітей, а рідних дітей назвала “байстрюками”. “Він по закону не підпадає під визначення членів сім’ї. У мене ніколи не було супруга”, – написала Федорів.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.