Коцюбинчани питають, коли Федорів перестане безбожно брехати

Більшість коцюбинчан знову обурені поведінкою скандальновідомої чорної піарщиці та колишньої журналістки каналу СТБ Ірини Федорів. Цього разу екс-журналістка написала звернення у соцмережі до депутатів Київради про те, що громада селища давно виступає за приєднання до Києва. 

“Коли вже федорів замахається так безбожно брехати? “Громада” – а точніше крихти громади – визначилися бути з Києвом:-))) Півроку минуло, а бюджет не прийнятий – це ж Ірпінь винуватий, бо тортурами змусив матюшину заветувати відголосований вчасно депутатський варіант бюджету!!! Маячня про приєднання до Києва дуже нагадує маячню про приєднання України до НАТО: ви нас не чекали, а ми приперлись:-))) “Борчиня” федорів заробляє гроші будь чим, будь як, будь про що… – аби нагадувати про себе:-))) Печених фактів боротьби нема, то дістає застарілу запліснявілу брехню, традиційно видаючи її за “гарячі факти”. Коли вже замахають федорів так, щоб ця “матір” двох дітей весь свій час, любов та увагу приділяла дітям та сім”ї???”, – написала у соцмережі коцюбинчанка Галина Постол.

Мешканці селища досить бурхливо сприйняли слова Федорів, мовляв, визначилась не громада Коцюбинського а громада від Федорів.

Як відомо, нещодавно у Коцюбинському відбулися збори громади, які були анонсовані як громадські слухання щодо приєднання Коцюбинського до Києва. Вони проводились без секретаря та лічильної комісії, без відкритого голосування, протоколу та без жодного ухваленого рішення. Учасникам зібрання не видавали мандати для голосування, а вказували голосувати одразу – прямо у бланку для реєстрації. Таке голосування порівнювали із референдумом в Криму та виборах в ЛНР та ДНР.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.