Мати двох дітей з Ірпеня потребує термінової допомоги

Урятувати матір двох дітей благають рідні 32-річної Аліни Матвієнко з Ірпеня. У жінки рідкісний вид онкології – меофібробластична саркома нижньої щелепи. Під час вагітності робити операцію було ризиковано, тому було втрачено дорогоцінний час. Утім шанси на одужання у хворої є.

Боротьба за життя Аліни розпочалось рік тому, але запланований похід до стоматолога перетворився на жах. Лікар шокував її діагнозом – міофібробластична саркома щелепи.

Жінка не знімає з лиця маску, бо разом з пухлиною, їй видалили частину нижньої щелепи. Аліна вдома , ледве пересувається, говорити жінці дуже важко.

“Їсти я сама не могла, мені поставили трубку  – гастростому. Таким способом я до цих пір харчуюсь. Щоб вставити щелепу , необхідні міцні кістки. При слабких кістках – вона неможлива”, – розповідає Аліна.

Рідні сподівались, що після видалення пухлини результати будуть обнадійливими.

“Аналізи показують, що потрібен курс хіміотерапії “,- наголошує батько хворої.

Стан Аліни погіршується, попереду 4 етапи хіміотерапії. Близькі потребують допомоги, сума непідйомна для сім’ї.

Реквізити для фінансової допомоги:
4149 4390 0123 3836 Матвієнко Аліна
(093) 810 18 87 Олександр (чоловік)

Урятувати матір двох дітей благають рідні 32-річної Аліни Матвієнко з Ірпеня.

Максимальний репост!Урятувати матір двох дітей благають рідні 32-річної Аліни Матвієнко з Ірпеня. У жінки рідкісний вид онкології – меофібробластична саркома нижньої щелепи. Під час вагітності робити операцію було ризиковано, тому було втрачено дорогоцінний час. Утім шанси на одужання у хворої є!Реквізити для фінансової допомоги: діагноз: міофібробластична саркома 4149 4390 0123 3836 Матвієнко Аліна (093) 810 18 87 Олександр (чоловік)

Geplaatst door Свідок op Woensdag 22 januari 2020

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.