Матюшина терміново покинула Коцюбинське, на роботу не виходить

Селищний голова Ольга Матюшина терміново покинула Коцюбинське. На робочому місці не з’являється. Про це повідомляють працівники селищної ради. Таким чином, Матюшина затягує час, щоб втриматися у кріслі селищного голови.

14856148_353992191607095_2503248810515316019_o

Офіційно про відсутність керівника селища ніде не оголошено. Є інформація, що Матюшина «у відряджені». Однак юристи припускають, що зникнення голови пов’язане з судовим слуханням в Ірпені, яке має відбутися завтра, 26 жовтня.

Слухання відбудеться за позовом самої Матюшиної до Коцюбинської селищної ради та державного реєстратора про визнання протиправними та скасування рішень ради по достроковому припиненню повноважень голови.

“Саме в рамках даної справи було прийнято ухвалу про забезпечення позову, відповідно до якої зупинено дію рішення Коцюбинської селищної ради про припинення повноважень Матюшиної. Так Матюшина відновила себе в ЄДРПОУ в якості селищної голови. У разі скасування судом заходів забезпечення позову буде поновлено дію рішення ради про дострокове припинення повноважень Матюшиної”, – пояснюють юристи.

Очевидно, що завтра в суді підтвердять – депутати відсторонили Матюшину від посади у квітні цього року законно. Тому вона має покинути селищну раду. А ЦВК зобов’язані призначити дострокові вибори селищного голови.

Матюшина не хоче покидати крісло селищного голови, тому затягує процес. Якщо вона завтра не з’явиться до суду – слухання перенесуть. Можливо, Матюшина таким чином хоче виграти час, щоб отримати підтримку у своїх покровителів – нардепа Червакової, яка вже протягувала через парламент антиконституційну постанову. Зокрема, про розпуск Коцюбинської селищної ради, яку скасував Вищий адміністративний суд України.

Як відомо, це вже не вперше, коли Матюшина ігнорує засідання суду у цій справі. Очевидці кажуть, що минулого разу Ольга Матюшина була в суді, але зникла буквально за кілька хвилин до початку засідання. У зв’язку з цим засідання перенесли на 26 жовтня. Мешканці Коцюбинського обурюються і вимагають селищну голову з’явитися нарешті на засідання суду, де вона сама є позивачем.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.