До Ірпеня завітали освітяни Київщини, які працюють за проектом “Інтелект України”

Сьогодні, 25 жовтня, на базі Ірпінської СЗШ №12 з вивченням іноземних мов (школи лінгвістики) відбувся обласний фестиваль “Інноваційна діяльність закладів Київщини за науково-педагогічним проектом “Інтелект України”.

14859585_10210534356145963_2014721983_o

Учасників заходу привітали перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова, начальник відділу дослідження і підготовки вчителів Інституту модернізації і змісту освіти МОН України, науковий консультант “Інтелект України”, кандидат педагогічних наук Світлана Кириленко, начальник управління освіти і науки Ірпінської міської ради Ярослав Маляренко, директор Ірпінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 з вивченням іноземних мов (школи лінгвістики) Валентина Антоненко.

Учні Ірпінської СЗШ №12 вітали гостей – освітян Київщини – усіма мовами, які вивчають у навчальному закладу. А їх – тринадцять. Також талановиті вихованці учнівської організації “Країни Роксоланії” підготували святковий концерт. Далі учасники обласного фестивалю відвідали відкриті уроки в початковій школі за проектом “Інтелект України”, майстер-класи та педагогічні студії, ознайомилися з педагогічною виставкою.

Варто зазначити, що лише в ірпінській школі №12 дев’ять класів працює за проектом “Інтелект України”. Суть цього проекту полягає не в насиченні дитини поглибленими знаннями, а у набутті нею, перш за все, необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, самоконтролю та самооцінки тощо.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.