Ірпінці знову здобули нагороди на змаганнях зі спортивного орієнтування

Нещодавно у місті Києві відбулись XVIII традиційні Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування “Голосіївська осінь”. Про це повідомляється на сайті Ірпінської міської ради. 
14753854_1887305518167303_3290482847161440780_o

У змаганнях взяли участь понад 700 спортсменів з 22 областей України. “У перший день змагання проходили у лісовому масиві “Голосіївський ліс”, де були розіграні комплекти нагород на середній дистанції з масстарту. Вихованки Ірпінської ДЮСШ – Марія Тимощук, Майстер спорту України, В’ячеслав Матяш, кандидат у майстри спорту України та Юлія Трохимчук, кандидат у майстри спорту України у дуже складній боротьбі здобули золоті нагороди змагань. Срібну нагороду виборов Серафим Ковальчук (3 юнацький розряд). Бронзові нагороди дісталися Дар’ї Москаленко, Майстру спорту України та Олені Ворчило, кандидату у майстри спорту України”, – йдеться в повідомленні.

У другий день змагань на карті “Теремки” спортсмени розіграли комплекти нагород у 2-х етапній спринтерській естафеті. Переможцями змагань стали Марія Тимощук та Тетяна Якуба. Срібними призерами стали Юлія Трохимчук і Юлія Кобець (Ж-18), Олег Мучак і Артем Князєв (Ч-16). Бронзові нагороди здобули мікстові естафетні команди: Дар’я Онащук і Нікіта Анопко (МІХ 18), Ірина Матвеєва і Тимофій Теремецький (МІХ 14).

У третій день на карті “Новосілки” були розіграні комплекти нагород на середніх дистанціях. Переможцями змагань у своїх вікових групах стали: Марія Тимощук, Юлія Трохимчук та Серафим Ковальчук. Друге місце дісталося Тимофію Теремецькому.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.