Максим Плешко: відновлення роботи школи у Гостомелі є ініціативою багатьох сторін

Питання відновлення роботи школи в центрі Гостомеля є загальною ініціативою багатьох сторін. Про це розповів депутат Ірпінської міської ради, очільник осередку партії “Нові обличчя” у Гостомелі Максим Плешко.

Депутат повідомив, що раніше до керівництва Ірпеня та Гостомеля зверталася ініціативна група батьків щодо відновлення роботи школи в даному приміщенні. Вони зібрали сотні підписів на підтримку такої ініціативи. Також зверталися деякі депутати Гостомельської селищної ради. В Ірпінську раду надійшов навіть такий лист за підписом голови селищної ради Гостомеля.

Фото 04597

Максим Плешко також звернувся до комісії міськради з питань освіти, науки, молоді, спорту й фізичної культури, до управління освіти і науки та управління інфраструктурного розвитку, інвестицій і ЖКГ з депутатським запитом щодо розгляду питання про створення ще однієї загальноосвітньої школи в будівлі, яку нині займають Гостомельська селищна рада й Ірпінський центр творчості дітей та юнацтва.

Фото 04597

“Дуже сподіваюся, що така одностайність збережеться. Якщо так буде, то цілком реальним є варіант, що 1 вересня 2020 року ціла паралель перших класів піде у відновлену школу в центрі селища Гостомель”, – зазначив Плешко.

Члени комісії дійшли однозначного висновку, що відновлення роботи освітнього закладу в даному місці є абсолютно виправданим з точки зору містобудівного бачення та організації освітнього процесу в селищі.

Наразі розглядається два варіанти відновлення роботи освітнього закладу. Перший – повноцінна школа. Другий – це школа-сад. Тобто, дитячий садочок та молодші класи для дітей, які проживають у центрі селища.

Нагадаємо, нещодавно депутати Ірпінської міської ради проголосували за надання дозволу раді на викуп нежитлового приміщення – першого поверху будівлі в Гостомелі, на другому поверсі якої розташована початкова школа №15.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.