Плешко: Ірпінь-перше місто в Україні, яке викупило приватну будівлю для облаштування комунальної школи

В Ірпені підписали договори про передачу землі із приватної у комунальну власність під школу у Гостомелі. Про це повідомив депутат ІМР Максим Плешко на своїй сторінці у соцмережі.

“Сьогодні – історичний день для Гостомеля і Приірпіння! Будівля де розміщувалася школа 15 і земля під нею, які ще зранку були приватними тепер стали комунальними. Відповідні договори підписала в.о. мера Ірпеня Анастасія Попсуй. Це був шлях у півроку, який ми успішно пройшли. На Баланівці-Липках у Гостомелі школа буде. Ніхто її не закриє, не знесе і не забудує. Школа 15 буде і це уже факт”, – розповів Плешко.

Плешко розповів, що попри такий позитивний результат, попереду роботи дуже багато. “Далі треба об’єднати два поверхи в один майновий об’єкт. Розробити проект капітальної реконструкції. Після останнього дзвоника стати і зробити за літо, ремонт, територію і стадіон поруч. А ще підняти її рівень з початкової до девятирічки як мінімум. Я бачу її чітко. Сучасною, класною, з територією, сквером і міні-футбольним полем.  Маємо зробити усе, щоб 1 вересня 2020 року Гостомельські діти пішли саме в таку сучасну школу 15”, – зазначив Максим Плешко.

Депутат також зауважив, що Ірпінь – перше місто в Україні, яке викупило приватну будівлю у комунальну власність під школу. “В Україні ще ніхто не викуповував приватну будівлю у комунальну власність під заклад освіти. Ми зробили це перші”, – підсумував Плешко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.