Ірина Федорів організувала напад тітушок на Коцюбинську ТВК

IMAGE 2021-01-13 17:05:28

У листопаді минулого року Київщину сколихнуло тривожне відлуння місцевих виборів – на Коцюбинську ТВК, яка проводила перерахунок голосів, напали озброєні люди в балаклавах. Їх затримала поліція, яка оперативно прибула на виклик. Як з’ясувалося, один із затриманих – представник партії «Удар». Саме від цієї політсили на селищного голову балотувалася лобістка приєднання селища до Києва Ольга Матюшина. А курувала передвиборчу кампанію її подруга, журналістка Ірина Федорів. Очевидно, саме вона й спланувала напад на ТВК та зрив виборів у Коцюбинському. 

25 жовтня під час місцевих виборів Коцюбинське обрало селищного голову. Ним став кандидат від партії «Слуга Народу» Сергій Даніш. Його кандидатуру підтримали 58,9% виборців. Його опонентка, представниця партії «Удар», колишня селищна голова Ольга Матюшина, яку було відсторонено з посади навесні 2018 року, отримала лише 27,2% голосів.

Усвідомивши свою неминучу поразку ще за попередніми даними, Матюшина стала вимагати перерахунку голосів. А коли стало зрозуміло, що перерахунок підтверджує беззаперечну перемогу Даніша, команда Удару пішла на безчинство та організувала напад на виборчу комісію озброєних тітушок. Хлопці спортивної статури у масках незаконно намагалися прорватися до бюлетенів. Після затримання поліція вилучила у них ножі, пістолети, електрошокери. 

IMAGE 2021-01-13 17:04:51
IMAGE 2021-01-13 17:04:55

На цей кричущий інцидент особисто відреагував начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

IMAGE 2021-01-13 17:04:53

Один із затриманих пояснив правоохоронцям, що він є представником політичної сили, а решта молодиків – його охоронці. Цим «представником» виявився мешканець Києва Володимир Туринський. Про затримання він сам з обуренням написав на своїй сторінці у Фейсбук, відмітивши у публікації і Ольгу Матюшину. Це вказує на узгоджені дії та безпосередній зв’язок з кандидаткою. Цю публікацію одразу ж прокоментувала Ірина Федорів, яка засудила затримання поліцією невідомих людей зі зброєю, які здійснили напад на ТВК. Обурилися логічним діям правоохоронців й інші члени команди партії «Удар» у Коцюбинському.

IMAGE 2021-01-13 17:04:57

Що цікаво, напад на ТВК було здійснено вранці 26 листопада. І практично паралельно із діями озброєних осіб Ірина Федорів публікує блог на Українській правді зі згадкою про Володимира Туринського, як представника УДАРу, та спробую виправдати його незаконні дії та дії тітушок з пістолетами і ножами. 

IMAGE 2021-01-13 17:05:32
IMAGE 2021-01-13 17:05:19

Ірина Федорів та Володимир Туринський – друзі у соціальній мережі Фейсбук. Співставивши усі факти і не випадкові збіги, не важко здогадатися, що усі дії Туринського щодо організації нападу на виборчу комісію у Коцюбинському координувалися Іриною Федорів та Ольгою Матюшиною. 

Ірина Федорів була координаторкою передвиборчої кампанії представників партій Удар, Голос, Свобода та За майбутнє у Коцюбинському. Про це свідчить скандальна переписка Федорів, Матюшиної та інших членів команди так званих «активістів» селища у групі «Коцюбинське – вибори» в месенджері Телеграм, яка була оприлюднена напередодні виборів. Саме Ірина Федорів була адміністраторкою групи, давала вказівки, планувала майбутні дії команди, а всі інші її беззаперечно слухали.  

IMAGE 2021-01-13 17:05:26

Переписка, що вилилася у соцмережу жахає величезною кількістю нецензурної лексики, цинізмом, поливанням брудом опонентів та планами незаконно вплинути на результати виборів шляхом “збиття” голови ТВК і друку бюлетенів у “своїй” типографії. 

IMAGE 2021-01-13 17:04:47
IMAGE 2021-01-13 17:04:48

Однак, у підсумку, ні чорний піар від Ірини Федорів в адрес Сергія Даніша та партій «Нові обличчя» та «Слуга Народу», ні організований напад озброєних тітушок на виборчу комісію не дозволили так званим «активістам» реалізувати свої плани. Результат виборів: Сергій Даніш – селищний голова, абсолютна більшість у раді – партії «Нові обличчя», «Слуга народу», «ЄС».

Нагадаємо, що Ірина Федорів є лавреатом журналістської премії “Унітаз року”. Раніше пані Федорів разом із В’ячеславом Піховшеком увійшла у ТОП-5 українських журналістів, які зганьбили честь своєї професії. Вже кілька років поспіль вона працює на київських забудовників та лобіює приєднання Коцюбинського до Києва. Якби ці наміри Ірини Федорів та її покровителів здійснилися, столичні будівельні компанії одразу б отримали доступ до Біличанського лісу, який оточує селище, та забудували б його висотками, як це зараз відбувається у зелених зонах столиці. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.