Ірпінь закупив додаткові засоби захисту від коронавірусу

Сьогодні для медичних закладів Ірпінського регіону додатково закупили системи індивідуального захисту для роботи з пацієнтами з підозрою на COVID -19.

Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Також закупили спеціальні дезінфікуючі засоби для обробки місць масового скупчення людей (дитячі майданчики, під’їзди, вокзали і т.д).

Маркушин також сказав, що сьогодні буде проведено оперативне засідання комісії, на якому буде вирішуватися питання запровадження карантину в Ірпені згідно постанови Кабміну.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на своєму засіданні вирішив запровадити обмеження на проведення масових заходів та карантин у навчальних закладах строком на три тижні. 

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк звернувся до Міністерства охорони здоров’я та всіх відповідальних установ із проханням невідкладно надати Ірпеню щонайменше 500 тестів на коронавірус, а також забезпечити державне фінансування реконструкції інфекційного відділення Ірпінської лікарні та допомогу з закупівлею ліків для симптоматичної терапії й спеціальних масок.

Він також закликав усіх підприємців Ірпеня “надати допомогу в невідкладній реконструкції інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні та підготовці до боротьби зі всесвітньою пандемією”. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.