«Друга Молодість» Ірпеня

2ZG51cHEJp8Сьогодні «Правда Ірпеня» завітала на зустріч клубу «Друга молодість» в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї. Нещодавно стало відомо, що була організована серія зустрічей із відомим київським фотографом Юрієм Тумановим, що безкоштовно проводить майстер-класи з фотомистецтва для ірпінчан. Гурток збирається кожен четвер о 11:00. Тут можна дізнатись багато цікавого про мистецтво фотографії, отримати конкретні поради щодо постановки та підбору кадрів, навчитись обробляти фото та отримати багато іншої корисної інформації. Цього разу тема майстер-класу була особлива: «Атмосферна обробка останніх фотографій будинку Рильського» (які були зроблені у зв’язку з його знесенням).

Такі зустрічі можуть бути цікавими абсолютно всім творчим людям, особливо, якщо врахувати, що вони абсолютно безкоштовні, як і інші зустрічі клубу «Друга Молодість», що функціонує на території нашого міста вже майже три роки!

Керівник клубу Світлана Шилова розповідає про їхню діяльність: «Ми надаємо багато напрямів для розвитку: гімнастика, східні танці, англійська мова, курси фотографії, комп’ютерні курси і навіть рукоділля. Зрілий вік – особливий. У людей, за плечима яких довге, не просте, а то й нелегке життя, саме у цей час ніби відкривається друге дихання. Молоді душею, а разом із тим – мудрі і досвідчені, люди зрілого віку щасливі, коли мають можливість ділитися своїми уміннями і талантами, передавати напрацьований досвід і навички, і водночас – продовжувати активно й цікаво пізнавати життя і радіти йому. Дехто з членів клубу вже втратив свою другу половинку, тут вони знаходять собі нову сім’ю, таке необхідне кожному щоденне спілкування з людьми. Ми їздимо на екскурсії, влаштовуємо зустрічі з цікавими людьми, проводимо літературні читання в улюблених кафе, одним словом – живемо і насолоджуємося життям!»

G_TR3h2lgOk

Bookmark the permalink.

Comments are closed.