Безкоштовні IT-курси для переселенців та учасників АТО

На сході України триває війна. Переселенцям і ветеранам АТО доводиться самостійно шукати можливість прогодувати себе і свою сім’ю. На щастя, ряд українських IT-компаній та волонтерських організацій готові допомогти абсолютно безкоштовно отримати нову спеціальність і влаштуватися на роботу.

АТОАкадемія ШАГ

Комп’ютерна Академія ШАГ відкрила набір в групу на спеціальний курс «Розробка і просування WEB-проектів» для ветеранів та інвалідів АТО. Заняття проходитимуть в Києві. Термін навчання – 6 місяців. Всього на курс візьмуть 16 студентів, які зможуть освоїти такі мови web-програмування, як PHP і JavaScript, навчаться працювати з базами даних MySQL і web-серверами Apache, а також вивчать основи веб-дизайну. Подати заявку і подивитися докладну програму курсу можна на сайті.

Coding for Future151

Курси запустив освітній фонд BrainBasket спільно з Міноборони. Вони призначені для переселенців та учасників АТО. У програмі Coding for Future учасники та постраждалі від конфлікту на сході зможуть освоїти професію молодшого інженера з тестування ПЗ (Junior QA engineer). Після успішного завершення навчання випускникам обіцяють допомогти отримати роботу в одній з українських IT-компаній. Щоб записатися на курс, потрібно заповнити заявку на сайті. Поки Coding for Future проводять тільки в Києві.

ItBursa

Курси для початківців Basic Software готові прийняти до себе на безкоштовній основі на навчання 10 осіб – демобілізованих бійців і переселенців. На курсах студенти отримають базові навички програмування, які в подальшому дозволять їм вивчати будь-яку мову. Для того, щоб бути зарахованим, треба лише заповнити анкету на безкоштовне навчання.

124

 

Нагадаємо, що 1 серпня в Ірпені пройде безкоштовний тренінг для програмістів. Протягом дня учасники напишуть крутий Parallax скролінг на CSS, створять мобільний додаток на Java і сформують сторінку інтернет-магазину на PHP.

Для участі необхідно базове знання HTML + CSS і свій ноутбук. Кількість місць обмежена. Вхід – вільний.

Реєстрація: (093) 934 88 61

Bookmark the permalink.

Comments are closed.