Діалог з громадою Ірпеня

Вчора в Ірпінській міській раді відбулася нарада за участю голови Ірпеня В. Карплюка, Д. Христюка, В.Трояна, керівницта прокуратури та міліції регіону і представниками громади міста.

На нараді було піднято всі «гарячі» запитання, що турбують громадських активістів: починаючи зі споконвічного питання законності забудов і «деребану» землі до, як ніколи актуальних зараз, пожеж торф’яних залежів.

Проте, найгарячішою темою відкритого діалогу стало побиття громадських активістів, про що вже не один день говорять в усіх соціальних мережах.

Міський голова Володимир Карплюк чесно заявив, що передав до правоохоронних органів кожну папку, з кожним порядком денним, з сесій Ірпінської міської ради, починаючи з моменту його призначення на посаду мера, а також папку з офіційними зверненнями щодо питань законності діяльності забудовників міста.

«За жодне питання мені не соромно і я готовий відповідати, персонально!» – стверджує міський голова.

Громада Ірпеня сподівається на законне і чесне розслідування щодо побиття громадських активістів, всебічного й прозорого слідства щодо забудовників і притягнення винних до відповідальності.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.