Три новинки від Київської обласної ради!

Київська обласна рада прийняла рішення про виділення 22 млн гривень на будівництво нового сервісного центру з надання адміністративних послуг. Метою проекту є знищення проявів побутової корупції, надання швидких і якісних послуг, скорочення термінів видачі документів.

Новий сервісний центр – це отримання ряду держпослуг та інших сервісів легко, зручно, за доступними цінами, без корупції та бюрократії.

На сесії обласної ради також було прийнято рішення щодо дуже важливого питання  – затвердження перспективного плану формування територій громад Київської області.

Рішенням депутатів були створені перші дві об’єднані територіальні громади – Гостомельська селищна та Бучанська міська. Вони першими пройшли всі необхідні передбачені законом процедури для добровільного об’єднання та отримали позитивні експертні рішення.

Дві новоутворені громади вже 25 жовтня проведуть свої перші місцеві вибори. Громади зможуть формувати свій бюджет, визначати пріоритети розвитку та самостійно вирішувати поточні питання без участі центру.

Три новинки від Київської обласної ради!

Три новинки від Київської обласної ради!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.