Хто «б’є» Карплюка?

Ірпінь охопила хвиля жахливих побиттів громадських активістів. Інтернет і соціальні мережі заполонили найрізноманітніші статті та скандальні публікації. Хто ж насправді стоїть за звірячими злочинами? Та кому вигідно скалічити Олексія Кулібабчука, Вадима Маштабея, Євгена Мельничука та Віктора Бархоленка?

Побиття активістів в Ірпені – це, у першу чергу, удари по міському голові Володимиру Карплюку. А замовник спецоперації «сидить» серед високопосадовців. До такого змісту зводиться вже друге звернення мера до міністра МВС Арсенія Авакова: «Я офіційно заявляю, що, за моєю інформацією, стосунок до цих інцидентів має злочинна група, метою якої є лише одне – дискредитувати мене та очолювану мною політичну партію «Нові обличчя». Я не вірю в те, що за цими людьми не стоять високопосадовці, адже така кампанія не відбулася би без потужного фінансування та адміністративної підтримки чиновників високого рівня».

Крім того, Карплюк додає підтвердження своїм словам низкою фактів: «По-перше, побиття активістів збіглося з розгортанням цілеспрямованої брудної інформаційної кампанії проти мене. По-друге, в Ірпені відбуваються мітинги, і місцеві засоби масової інформації вже зафіксували факти роздавання грошей за участь у цих мітингах. По-третє, в цей процес втягнуті політичні сили, які зацікавлені у створенні конфлікту між мною та місцевими активістами. Тобто, є вагомі підстави вважати, що у фінансуванні брудної політичної кампанії проти мене та у побитті активістів фігурує один і той самий замовник».

Зокрема, В. Карплюк наголошує, що у замовника – два основних завдання: «отримати доступ до бюджетних коштів Ірпеня та отримати можливість дерибану земель Ірпеня та Приірпіння».

Так хто ж «б’є» Карплюка? Про це ми обов’язково дізнаємося найближчим часом!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.