Через борги Матюшиної казначейство знову заблокувало рахунки селища

На ремонт двох кімнат Коцюбинської селищної ради екс-голова Ольга Матюшина минулого року замовила роботи на 117 тис. грн. На думку члена виконкому селищної ради Богдана Слюсаренка, це невиправдано багато, адже ремонт зроблено неякісно та не відповідає вказаній сумі. Більше того, за послуги Матюшина не розплатилася і казначейство знову заблокувало рахунки селища. 

“Дуже цікаво зараз читати екс-господарниць Коцюбинського, які направо і наліво розповідають, як треба управляти селищем і розпоряджатися бюджетом. Подивіться на ці фото. Це дві кімнати архіву Коцюбинської селищної ради, де Ольга Матюшина десь рік тому влаштувала ремонт. Ремонт робили брати Данилові. Один з них свого часу був призначений Матюшиної керівником УЖКГ “Біличі”, інший тримає свою фірму-підрядника “Еско Енерджі”. Ось у них Ольга Володимирівна і замовила ремонтні роботи в приміщенні селищної ради. Подивіться, як “акуратно” поклеєні шпалери, як “міцно” триматися двері, як “надійно” зроблений поріг. І ЗА ЦЮ ОСЬ КРАСОТУ ЗАРАЗ ПОТРІБНО ЗАПЛАТИТИ З БЮДЖЕТУ СЕЛИЩА 117 ТИС. ГРН!!!!!”, – прокоментував ситуацію член виконкому КСР Богдан Слюсаренко.

За словами члена виконкому, під актом виконаних робіт Матюшина підписалася, але так і не розрахувалася. Також воеа не розрахувалася за ремонт каналізації в Будинку культури, який робили Данилові, але так і недоробили – близько 225 тис. грн. Вони виграли всі суди, але Матюшина борги так і не віддала. Тепер через це казначейство знову заблокувало рахунки селища.

“Це вже другий раз за два місяці. Раніше рахунки заблокували за борг перед фірмою, яка надавала в 2017 році Ользі Матюшиної дитячі новорічні подарунки – більше 38 тис. грн. Тоді частина дітей їх так і не побачила, а знайшли їх в кабінеті Ольги Володимирівни. Ось так і живемо в очікуванні чергових “листів щастя” з привітом від Матюшиної. Чому ж наша “чесна” Федорів про це мовчить? Адже вона прекрасно знає, що це ще не всі “сюрпризи”. Але скоро і про них в Коцюбинському дізнаються”, – заявив Слюсаренко.

Читайте також: Хто ви, Ольга Матюшина?

Як відомо, сьогодні поліція та прокуратура розслідує кримінальні провадження щодо порушення Матюшиною закону. Серед них нанесення тілесних ушкоджень Людмилі Узерчук, втручання у господарську діяльність УЖКГ “Біличі”, зловживання владою або службовим становищем, самоправство, підробка рішення 1 сесії Коцюбинської селищної ради, викрадення телефону Пушанка П.П., розкрадання коштів державної субвенції на будівництві футбольного поля, на ремонті даху Будинку культури тощо. Проте поліція та прокуратура не поспішає проводити розслідування цих справ, адже хтось згори прикриває роботу Матюшиної.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.