Анастасія Попсуй матиме більше часу на міжнародні та громадські проекти, – Карплюк

Сьогодні Анастасія Попсуй пішла з посади секретаря Ірпінської міської ради. Вона залишається депутатом міськради, але матиме більше часу на міжнародні та громадські проекти. Про це розповів голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

“Сьогодні я скажу кілька щирих слів про Анастасію Вікторівну.
Вона не просто друг. Вона завжди там, де комусь важко. Вона в одному строю з тими, проти кого об’єднуються всі сили зла. Вона ніколи не шукає відмазок. Вона там, де команда видихається і потребує посилення. Вона була на Майдані, ініціювала збір коштів на лікування раненим під час Революції Гідності. Вона об‘єднала тисячі жінок в громадську спільноту, щоб захистити їх право на місце під сонцем у політиці та бізнесі. Вона витримувала тиск псевдоактивістів, які обливали її брудом. У них була мета – очорнити та натиснути, щоб вона здалася. Але вона не когорти тих, хто здається. Вона з тих, хто любить друзів і не забуває вчинків зрадників та негідників.
Щоб розколоти команду “Нові Обличчя”, нетрадиційні ірпінські недополітики робили все – підкуп депутатів, сюжети з чорнопіарними поглядами, мільйонні тиражі газет, стеження та хабарі в ірпінську прокуратуру”, – розповів Карплюк.

За його словами, левова частина цього несправедливого тиску дісталася саме Анастасії Попсуй. “Та вона з такої сталі, що не лише це витримала, а й завжди була на передовій. Я завжди буду поруч з нею. Бо вона – Анастасія Попсуй!”, – підсумував Володимир Карплюк.

Нагадаємо, сьогодні, на 73 сесії Ірпінської міскради депутати обрали секретарем міськради Андрія Літвинова. Також на сьогоднішній сесії призначили нового заступника міського голови з гуманітарних питань. Ним стала радник Ірпінського міського голови з питань освіти Устич Юлія Петрівна. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.