Жителі Коцюбинського – Матюшиній: “Олю, вали під три чорти”

Коцюбинці обурені ситуацією з отоплювальним сезоном у селищі. Вони звинувачують у цьому екс-голову селища Ольгу Матюшину, яка, фактично займаючи кабінет селищного голови, продовжує блокувати вирішення питання тепла.

“Ей ви госпідарки коли будуть теплі батареї в наших квартирах? ??? Матюшина на проекті нові лідери 
“Лічить” голову села Іваньківців… (В чужому оці піщинку замітила ,а в своєму палиняки не бачить!) А за Коцюбинське забула чи “забила”. Ей Матюшина виходь вже з образа та пошевели мізками, як теплопостачання надать в оселі людей! Якщо не спроможна рішити це питання то заяву про звільнення на стіл та вали під три чорти з селища!!!”, – пише у соцмережі Фейсбук Олена Орловська.

Як відомо, два тижні тому більшість депутатів Коцюбинської селищної ради проголосували за ряд важливих питань для запуску опалювального сезону в селищі. В першу чергу, це затвердження тарифів для УЖКГ “Біличі” та зміни в бюджеті, які дозволять розблокувати рахунки селищної ради. Всі рішення були відправлені в районне казначейство, фінансове управління, в Мінрегіонбуд і в Коцюбинську селищну раду. . Але Ольга Матюшина продовжує блокувати вирішення питання тепла.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.