Захисти свободу слова – подзвони у “Бест”

Шановні читачі “Правди Ірпеня”!

Не таємниця, що уже більше двох місяців інтернет-провайдер “Бест” саботує роботу нашого сайту. Тільки для споживачів “Бесту”  сайт “ПІ” заблокований! У користувачів інших інтернет-провайдерів  (Київстар, МТС, Укртелеком, Воля-кабель та ін.) не виникає жодних проблем . На численні скарги і дзвінки колективу “ПІ” співробітники “Бесту” відповідають одне – з їхньої сторони все добре і це проблеми з сайтом.

7ea9be77f47932c1c8672562f52869e1

Хочемо наголосити, що хостинг-підтримка сайту “Правда Ірпеня” провела усі потрібні дослідження. Отримані дані підтверджують, що сайт справний, усі режими працюють правильно і з відповідною швидкістю. Тобто маємо усі підстави вважати, що ІР-адресаінтернет-ресурсу “Правда Ірпеня” свідомо і цілеспрямовано додана співробітниками компанії “Бест” до блек-листа мережі і блокується при кожній спробі зайти на сайт. Цей факт доводить також і те, що за допомогоюсайтів-анонімайзерів, які створені для того, щоб обходити коди блокування, зайти на сайт можна.  Причини такоїполітики в обмеженні свободи слова зісторони “Бесту” – невідомі.

Тому сьогодні для усіх наших читачів і тих, хто проти обмежень свободи слова в Україні, оголошуємо флешмоб “Захисти свободу слова – подзвониу Бест”. Якщо Ви – користувач інтернет-провайдера “Бест” і якщо при спробі зайти на сайт “Правда Ірпеня” на вашому екрані висвічується помилка – телефонуйте за номерами 044 377 7 377, 099 368 37 77, 067 011 73 77 або 093 170 03 77 і залиште свою скаргу з приводи блокування роботи сайту “ПІ”.

Зазначимо, що паралельно будемо звертатися зі скаргами до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, Державної інспекії України з питань захисту прав споживачів, а також до Антимонопольного комітету України.

На сьогодні компанія “Бест” є фактично монополістом у сфері надання інтернет-послуг на Приірпінні, тому близько 70-80% споживачів Ірпеня та регіону обмежуються “Бестом” у свободі слова та свободі вибору.

Будемо дуже вдячні, якщо до сьогоднішньої акції залучите своїх друзів та родичів!

Підтримаймо свободу слова в Україні!

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.