Очільник Ірпеня вийшов з відпустки і готовий до діалогу з правоохоронцями

Міський голова Ірпеня Володимир Карплюк повернувся з відпустки. Зараз він на своєму робочому місці і проводить поточні робочі наради. Цю інформацію підтвердив “Правді Ірпеня” голова фракції “Нові обличчя” та радник мера Максим Плешко.

“У Володимира Андрійовича завершилася офіційна відпустка, і, як він обіцяв, сьогодні голова на робочому місці. Зранку мер у супроводі проектантів та представників підрядних організацій провів огляд усіх інфраструктурних об’єктів, які будуються зараз у місті. У ці хвилини проходить бюджетна нарада з приводу фінансування поточних проектів Ірпеня”, – зазначив Плешко.

Одразу після виходу на робоче місце міський голова Ірпеня прокоментував засобам масової інформації питання обшуків, які були проведені правоохоронцями під час його відпустки.

7111

 

“Генпрокуратура розслідує провадження за ст. 364 КК України щодо зловживання посадовими особами Бучанської міської ради при виділенні 890 га землі у місті Буча. Виділення землі відбулося у 2002 році. А я обіймав посаду заступника з економічних питань Бучанського міського голови з 19 листопада 2010 року по 25 липня 2011 року, тобто, менше року. До моїх посадових обов’язків не входили повноваження щодо розпорядження землями територіальної громади міста Бучі. Генеральна прокуратура України надала відповідь моєму адвокату, яким констатувала відсутність кримінальних проваджень чи оголошення мені підозр (лист ГПУ від 03.08.2016 року за номером 04/2/3-1540-16). Попри це я готовий до діалогу з представниками усіх правоохоронних органів і готовий надати усі необхідні свідчення, як тільки отримаю телефонне запрошення або офіційне повідомлення про виклик. Впевнений, що я свою правоту доведу і слідству, і суду. Разом з тим, переконаний, що слідчі Генпрокуратури проведуть чесне та неупереджене слідство”, – запевнив Володимир Карплюк.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.